livet

DANSAT HELA NATTEN PÅ SOUL TRAIN-KRYSSNING

 

Det var nog så att om man letade efter mig så var det enklast att kolla på ett av dansgolven. Älskar att dansa! När man dansat hela natten på soul train-kryssning så känner man sig rätt nöjd! Det gör jag i alla fall!

 

Det var en hel del som hade klätt ut sig i tidsenlig klädsel. Så kul! Och redan på terminalen var det party och en underbar stämning!

 

Japp, somliga gick all in! 🙂

 

När vi väl kommit ombord så kastade vi in väskorna i hytten och angrep buffén. Gott och fräscht!

 

Vi var ett gäng på 1 kille och 9 tjejer (varav 3 Lena, 2 Helena och 1 Helén 🙂 ). Efter buffén klämde vi ihop oss i en hytt och hade lite förfest. Naturligtvis hade de ordnat ett par discolampor, haha.

 

En kille, som utseendemässigt tagen från 70-talet, stod på dj-båset och dansade och fotade. Framåt halv tre var jag så trött. Även om jag egentligen hade velat dansa i några timmar till så kröp jag i säng.

 

Fräsch alkoholfri drink att läska sig med

Fräsch alkoholfri drink att läska sig med

Och partyt fortsatte dagen efter med en helt galen stämning. Viss kontrast mot de vandringsturer jag brukar ta. Har jag sagt att jag gillar kontraster? Har jag sagt att jag gillar att vandra? Har jag sagt att jag gillar att dansa?!

Vad är Soul train?

Soul train Stockholm startades 2010 som en hyllning till ett populärt amerikanskt tv-program som sändes 1971-2006. Det startades först som en nattklubb och året efter startades AW-konceptet och blev succé. DJ’s spelar soul, funk, disco och R&B från 70-talet och framåt. Det finns idag i sex städer över landet och fler är på gång. Soul train cruise körs 3-4 gånger per år och har sedan starten för tre år sedan varit fullbokat varje gång. Jag är inte det minsta förvånad!

Har ni varit på Soul train? Inte?! Gör’t!

Ha en bra start på veckan!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.