en blogg för att utmana

DJUREN BLIR EN MYSIGT INSLAG

En av de trevligaste sakerna med Ängsö naturreservat i Västmanland är djuren. Man passerar genom ett antal beteshagar när man går de olika slingorna på ön.

De här kompisarna var nya för mig. Hade inte stött på hästar under en tur där tidigare. De var så mysiga. Riktigt gosiga och sällskapssjuka. Åtminstone två av dem. De stod så nära så det var svårt att få nån vettig bild. De trängdes verkligen för att bli klappade. Så söta!

 

 

Kor har jag stött på förut i hagarna. De här var absolut inte lika gosiga som hästarna. Kor brukar ju vara rätt nyfikna annars, men de här var väldigt reserverade. Kanske olika på raser, vad vet jag.

 

Även får av rasen Skogsfår betar på Ängsö. Visst blir det väl lite extra mysigt med djuren som inslag på vandringsturen?! Det tycker i alla fall jag.

Må bäst!

4 kommentarer

 • Katarina skriver:

  Men ååååå…. vilken mysig promenad….sånna där kompisar är ju liksom så himla bra att ha..;) Å jag tycker du fick till döfina bilder även oh hästarna är nära… det är ju det som är fint!
  Å dina bilder från New York vill jag egentlign inte se..haha…vill ju bara tebaks då…
  Kram Katarina

 • FREEDOMtravel skriver:

  Älskar hästar! Och kor! (Vilket våra intervjupersoner idag inte gjorde, men i övrigt är deras vandring … cool!)

 • Maria skriver:

  Mysigt ställe.
  Kram
  Maria

 • Karin skriver:

  Så härligt att vandra runt bland djuren. Var du inne i hagen med kor? Hästar är jag van vid men kor har jag respekt för. Kram

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana min kreativa sida och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om poolhäng, brashäng, resor, hemmaprojekt, besöken vid sjön och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv