en blogg för att utmana

FREDAAAAAAG!

Jaaaa, fredaaaag! Visst är det väl en härlig känsla?! Solen tittade fram en stund nu på förmiddagen. Extra pluspoäng på det!

 

Jag stannade till utanför blomsterbutiken igår, på väg hem från jobbet. Det var länge sen jag köpte en bukett, så nu kände jag att det verkligen var dags. Jag plockade ihop en härlig höstbukett och kände mig så nöjd.

 

Eftersom det var så länge sen så blev det extra kul att fota. 🙂

 

Och där på brickan får lite pryttlar bo. Kin-ljuskoppar från Skultuna, en gammal tändsticksask, en strutsfjäder från Öland och en liten boll av kvistar.

 

Där får den stå på köksbordet och förgylla min tillvaro.

Nu på lunchen ska jag på ansiktsbehandling. Det var typ hundra år sen sist. Det är hög tid att ta bort tant-skägget 🙂 🙂 och fräscha till sig lite. Sen återstår några arbetstimmar innan jag kan ta helg!

Må bäst!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana min kreativa sida och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om poolhäng, brashäng, resor, hemmaprojekt, besöken vid sjön och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv