en blogg för att utmana

NÄR MAN FÅTT BLOGGKÄRLEK

På kort tid har jag blivit så himla glad då jag har fått lite bloggkärlek från två bloggare. Bara så där rakt upp och ner. Helt oväntat!

 

Den ena är gulliga Marie som driver bloggen Troll i Kotteland, som skriver om mig. Bara bloggnamnet gör det värt att kika in till henne!

Och den andra är inspirerande Helena Engqvist – med bloggen Hon som cyklar lite som uppskattade ett av mina minimalistiska inlägg där jag mera lyfte fram känslan i bilderna mer än så mycket text.

 

Ett stort fång blommor till er båda! Ni gjorde verkligen min dag då jag såg inläggen!

Må bäst!

3 kommentarer

 • Heej! Jag är inte ett dugg förvånad av att bloggare lyfter fram dig på sina bloggar! Du inspirerar ju oss så mycket med dina härliga bilder och lagom personliga text. Du är… du… liksom 😉
  Tack fina fina du för fina ord hos mig. Nej, jag kommer inte sluta blogga riktigt än, jag måste ju visa er Smögenhuset först… hahahaha…skämt åsido, jag vet att många väntar på bilder därifrån och på torsdag är det dags att åka neröver. Och sluta blogga…? Vi får se, jag tar det som det kommer, jag har ju ingen press på mig då jag gör det gratis 😉
  Kram och ha en fortsatt fin vecka!
  /Maria

 • Annika skriver:

  Vad kul! Och du inspirerar många precis som Maria skriver här ovan. Hoppas du fortsätter med det. Och ibland behövs det inte så mycket text, utan bilder säger mer än 1000 ord. Ha en fin dag.Kram Annika

 • Camilla skriver:

  Kul! Och det där med mer ”minimalistiska inlägg” är ju intressant. Tycker att jag själv ibland skriver alldeles för mycket. Ska kanske försöka skala ner det. I mina böcker är jag ju ofta ganska ”nerskalad” med orden. Försöker säga mycket med få ord. Less is more, eller kan vara det….

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana min kreativa sida och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om poolhäng, brashäng, resor, hemmaprojekt, besöken vid sjön och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv