en blogg för att utmana

DYSTERT VÄDER MEN ÄNDÅ SÅ VACKERT

Jag fascineras lika mycket varje gång det är dystert väder men ändå så vackert då jag är ute på en vandringstur. Naturen är på nåt sätt vacker i alla skepnader bara man tillåter sig att se det.

 

Dystert men ändå så vackert

Dystert men ändå så vackert

Precis som lördagsmorgonen så blev söndagsmorgonen väldigt lugn. Vaknade tidigt, men utvilad efter en god natts sömn. Softade lite innan det var dags att bege sig ut på en vandringstur i Härjarö, Enköping, med en vän.

 

I ett område hade det pågått en brand. Det var rätt tydligt minst sagt.

 

Det kommer att komma mer bilder ifrån vår tur. Det här fick bli lite kort och snabbt.

Jag har haft en sån bra helg så nu känner jag mig riktigt laddad för ännu en intensiv vecka. En vecka då jag förmodligen igen behöver tänka lite extra på att andas.

Önskar er en bra start på veckan. Och kom ihåg att andas ni också! 🙂

Må bäst!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv