en blogg för att utmana

JAG DRAR NORRUT ÖVER HELGEN

Äntligen är det dags att dra norrut igen. En långhelg i den härligaste stugan man kan tänka sig. En helg bara för mig själv.

 

En helg med avkoppling. En helg med friluftsliv. En helg med stugmys.

 

En helg med kontemplation. En helg med brashäng. En helg med utflykter.

 

Frukostkaffet är urdrucket. Väskorna är packade. Jag ska bara stoppa ner de sista kylvarorna innan jag kan dra norrut över helgen. En helg som jag längtat efter ända sedan jag åkte därifrån i midsomras! I det inlägget finns flera länkar till inlägg om min äventyrsvecka.

Må bäst!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv