en blogg för att utmana

MAGISK MORGON PÅ VÄG TILL JOBBET

Ibland får man glädjas lite extra åt en magisk morgon på väg till jobbet. Jag har en knapp timmes resväg till jobbet. En jobbig väg dessutom. Men den är väldigt vacker.

 

Dimslöjorna dansade bort över åkrarna

 

Och när man får ta del av en sån här soluppgång så blir resvägen såklart extra vacker. Dimslöjorna dansade bort över åkrarna och lämnade plats för ljuset.

 

Så så magiskt!

 

Det är torsdag och jag har än så länge haft en lugnare vecka än vad jag räknat med. Känns bra! Jag hann och orkade till och med titta in till Annelies butik igår. Vi har inte setts på hundra år. Kärt återseende! Jodå, jag hittade både byxor och kjol.

Då kör vi veckans näst sista arbetsdag då!

Må bäst!

En kommentar

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv