inredning

VINTERPYNT MED EN MÅNAD KVAR

Det där med vinterpynt är en bra uppfinning tycker jag. Perfekt att känna att det är okej att piffa med lite advents- och jultouch utan att det blir juligt’! Och idag, hörrni, idag är det bara en månad kvar till julafton. Det här året har verkligen gått snabbt!

 

Jag har köpt lite julblommor. Och som vanligt vill jag mjuka upp med papper (eller juteväv) och snören och liknande för att det inte ska bli så hård känsla i en annars hård miljö.

 

Fina och stämningsfulla hyacinter som kämpar på för att till sist spricka upp.

 

De grå krukorna fick jag av dottern. De är så fina. Och den lilla passade ju perfekt att ha ett ljus i.

I helgen blir det nog en tur till Västerås för att uppdatera ljusförrådet och lite annat fix. Och troligen en lunch med en vän. Vad har ni på agendan?

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Karin
  24 november, 2017 at 10:27

  Jag skall gå på spa & massage på Hässlö utanför Västerås. Dags att ta hand om sig själv lite och sedan blir det nog ett par loppisbesök och skogspromenad. Ha en fin helg och kram till dig

 • Reply
  SÄSONGENS FÖRSTA VINTERPYNT - Gott för själen
  10 november, 2018 at 12:23

  […] Men häromkvällen fixade jag lite i alla fall. Hade köpt tre hyacinter och nåt skulle de ju stå i. I år fick det bli i några gamla lerkrukor. Första tanken var att sen fixa lite grön mossa att lägga runt. För nåt ville jag gärna ha. Så här såg det ut förra året. […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.