en blogg för att utmana

DRAR IGÅNG EN NY VECKA

Det är måndag och vi drar igång en ny vecka.

 

Frukosten har landat i magen och börjar ge energi. Havregrynsgröt, apelsinjuice, grovt bröd med ost och kalkon. Och kaffe förstås. Och mysiga ljus. Så ser min favvo-morgon ut.

 

Drar igång en ny vecka med mättande frukost.

Drar igång en ny vecka med mättande frukost.

Om jag bara fick välja ett mål mat om dagen så skulle det vara frukost. Har extremt svårt att förstå de som inte äter frukost på morgonen.

 

Helgen har varit bra med en mix av friluftsliv, trevligt umgänge, några varv på Ikea och shoppingcentrum. Jag känner mig laddad för en ny dag och en ny vecka. Hur ser din favvo-morgon ut? Berätta gärna!

Må bäst!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv