en blogg för att utmana

ETT PASS PÅ GYMMET – CHECK

 

Äntligen får jag sätta check på ett pass på gymmet. Varför är det så lätt att prioritera bort träningen när livet snurrar på?! Träning som borde ha högsta prio liksom!

 

Ett pass på gymmet

Ett pass på gymmet

När man lagom andats ut efter årsbokslutet… nästan… så är det dags för månadsbokslut och revisorer. I de lägena är det ju verkligen viktigt att ge kroppen en omgång på gymmet för att hjälpa den hantera stressnivån.

 

Men igår kväll så fick jag till det! Jag hade laddat med extra mellis med mig till jobbet för att äta strax innan jag åkte hem. Allt för att skapa förutsättning för att få det att fungera. Att få mig själv att gå till gymmet. Typ. Bilderna är visserligen inte från igår. De är från det förra gympasset… för 2,5 vecka sen!!! Herregud!

Men nu så, ett pass på gymmet – check… åtminstone för nu 🙂

Må bäst!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv