ETT PASS PÅ GYMMET – CHECK

 

Äntligen får jag sätta check på ett pass på gymmet. Varför är det så lätt att prioritera bort träningen när livet snurrar på?! Träning som borde ha högsta prio liksom!

 

Ett pass på gymmet

Ett pass på gymmet

När man lagom andats ut efter årsbokslutet… nästan… så är det dags för månadsbokslut och revisorer. I de lägena är det ju verkligen viktigt att ge kroppen en omgång på gymmet för att hjälpa den hantera stressnivån.

 

Men igår kväll så fick jag till det! Jag hade laddat med extra mellis med mig till jobbet för att äta strax innan jag åkte hem. Allt för att skapa förutsättning för att få det att fungera. Att få mig själv att gå till gymmet. Typ. Bilderna är visserligen inte från igår. De är från det förra gympasset… för 2,5 vecka sen!!! Herregud!

Men nu så, ett pass på gymmet – check… åtminstone för nu 🙂

Må bäst!

Det här inlägget postades i hälsa & friluftsliv och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *