en blogg för att utmana

LADDAD FÖR NY VECKA

Känner mig så laddad för ny vecka. Helgen har varit toppen. Jag har massor med härliga bilder att visa.

 

 

Eftersom det tar sån tid att gå igenom dem så hann jag inte riktigt i mål med det innan det var sängdags igår. Det får istället bli en inspirerande frukostbild från helgen så länge. Frukost bestående av havregrynsgröt, hembakt frukostbröd, smoothie, ägg, juice och kaffe. Det står man sig på länge. Eller nåja, ett par timmar i alla fall. Ja ni vet, Skalman-klockan ringer ju rätt frekvent hos mig 🙂

Som sagt, helgen har varit jättebra så jag känner mig så laddad för ny vecka! Bring it on! Önskar er en bra måndag!

Må bäst!

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv