LADDAD FÖR NY VECKA

Känner mig så laddad för ny vecka. Helgen har varit toppen. Jag har massor med härliga bilder att visa.

 

 

Eftersom det tar sån tid att gå igenom dem så hann jag inte riktigt i mål med det innan det var sängdags igår. Det får istället bli en inspirerande frukostbild från helgen så länge. Frukost bestående av havregrynsgröt, hembakt frukostbröd, smoothie, ägg, juice och kaffe. Det står man sig på länge. Eller nåja, ett par timmar i alla fall. Ja ni vet, Skalman-klockan ringer ju rätt frekvent hos mig 🙂

Som sagt, helgen har varit jättebra så jag känner mig så laddad för ny vecka! Bring it on! Önskar er en bra måndag!

Må bäst!

Det här inlägget postades i livet och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till LADDAD FÖR NY VECKA

  1. FREEDOMtravel skriver:

    Gott med hembakt bröd! 🙂 Önskar en fin vecka!

  2. Samma här! Jag var SÅ laddad för nya veckan och trots att det var ”manfall” på jobbet, så kunde det inte stoppa mitt goda humör! 😉 =) Jag var ju laddad! =)
    Kram och ha en fortsatt fin vecka!
    /Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *