en blogg för att utmana

DÅ BÄR DET IVÄG

Då bär det iväg på årets första resa.

 

Den här fina buketten fick jag av A för att han tyckte jag behövde lite uppmuntran. Varför jag behövde uppmuntran ska jag berätta senare.

 

Väskorna är packade, naglarna är fixade, termosarna fyllda och passen är nedlagda. Det blir bil ner till Göteborg, sen båt över kvällen och natten, frukosten har lagom landat i magen då vi anländer till Kiel.

Önskar er en fin fredag!

Må bäst!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv