recept

PÅSKBUFFÈ MED EN TWIST

Kanske ett liiiiite sent inlägg. Men det får bli så denna gång. Jag har tidigare skrivit om några bjudningar som vi varit på under påskhelgen. Men inget om den egna vi hade.

På långfredagen var det påskmiddag hemma hos mig. Runt bordet fanns jag, A, mina föräldrar och nästan alla ungar jag kunde hitta.

Jag gjorde en enkel dukning med naturfärgad linneduk från Himla, små ljuskoppar i koppar från House Doctor (har jag för mig), en massa snittpåskliljor och några fågelbon av godis på gräsklipp.

Och i riset hade jag vita och naturfärgade fjädrar tillsammans med den här söta ugglan.

Vi försökte välja en påskmeny med lite twist. Kändes lite trist med bara det gamla vanliga. Det blev riktigt bra och alla verkade nöjda och glada.

Vi hade bland annat en påskskinka med lite speciell griljering, mimosasallad, ägg- och ansjovissallad, kavringsnittar med kräftröra, snittar med västerbottenskräm, tryffeläggröra med parmesan och saffranskladdkaka med vit chokladfudge. Och lite till.

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Maria - Wikers Liv
    12 april, 2018 at 09:27

    Jisses så gott allt ser ut!!! Me like!
    Fint dukat också! Härligt!
    Kram/Maria

  • Reply
    TRYFFELÄGGRÖRA MED PARMESAN - Gott för själen
    29 mars, 2019 at 05:31

    […] Vi ska ha påskmiddag hemma hos mig på påskafton. Jag sitter och surfar runt på lite recept. Förra året gjorde vi en hel del roliga saker. Här kan du få tips på en påskbuffé med twist. […]

  • Reply
    PÅSKHELGEN LÖPER PÅ MED BLANDAT INNEHÅLL - Gott för själen
    17 april, 2022 at 07:35

    […] idag. Vi tänkte köra med nästan allt vi bjöd på för tre år sedan. En påskbuffé med twist. Det hittar du här ifall du är nyfiken. Vissa saker är ju godare när de får stå över natten, så de har jag […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.