en blogg för att utmana

ETT ROSA BLOMHAV

 

Tänk att kunna ha ett sånt här rosa blomhav i sin trädgård! Det har inte jag eftersom jag inte ens har en trädgård för tillfället.

 

Inte heller den här Magnolian står i en trädgård. Den står utanför Enköpings lasarettet där  en skön vandringsslinga går förbi. Här kan du läsa om då jag gick där senast, då jag förvandlades från arg som ett ett bi till glad som en lärka 🙂

 

En Magnolia som ger ett rosa blomhav

Om jag nån gång mer i livet har en trädgård så ska jag nog försöka mig på en Magnolia. Så vacker ju! Kanske jag nån gång kommer att ha en egen trädgård igen!

 

Jag har just fått i mig frukost och solen strålar utanför. Idag blir det trädgårdshäng hos A för hela slanten!

Ha en riktigt toppendag!

Må bäst!

En kommentar

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv