en blogg för att utmana

SOMMARKÄNSLOR SOM FLÖDAR

Det är lätt att få sommarkänslor som flödar när man tittar på de här bilderna, tycker jag.

 

Sommarkänslor som flödar

Sommarkänslor som flödar

Så härligt att sitta där hemma hos A och njuta av solen och den fina blomman. Tokgillar den där mixen mellan blomma och korg. Den grovhuggna korgen mot den lite spröda blomman blir den ultimata kombon på nåt sätt.

 

Bilderna är från förra helgen då vi handlade lite trädgårdsblommor som klarar frost. Några krukor och en korg letades fram och blommorna planterades.

 

Så var det fredag igen då, efter en kortvecka. Idag blir det hemma-jobbar-fredag för första gången på ett antal veckor. Planerar att ta ett avbrott i jobbet vid lunch för att gå till gymmet. Skön laddning inför helgen.

 

Imorgon ska vi till syrran på födelsedagskalas. I övrigt är helgen oplanerad. Vad ska ni göra? Berätta gärna!

Må bäst!

2 kommentarer

  • Therese Ålstig skriver:

    Jag får nog vänta lite med att plantera växter och blommor ute. Lite för kallt här ännu. Men det är så otroligt vackert och härligt när allting väcks till liv på våren… =)

  • Karin skriver:

    Så härlig med plantering av blomster 🙂 Vi renoverar lägenhet men sedan måste jag andas lite lantluft också. Kram till dig

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv