en blogg för att utmana

EN SEN EFTERMIDDAGSTUR

Igår fick det bli en sen eftermiddagstur. Vi var först till plantskolan och sen hem och fixade lite lunch.

 

Eftermiddagstur

Eftermiddagstur

Sen packade vi en liten fikarygga och drog iväg. Det kändes egentligen lite stressigt att ta sig iväg, men ibland är det mer lönsamt att ändå klämma in det eftersom stressen rinner av mig så snart jag kommer ut i skogen.

 

Att bara stanna upp och se hur solen faller på löven ger avkoppling för mig.

 

Eller att se en hög med vackra torra brädor. Ja, jag kan vara knäpp! 🙂

 

Eller att iaktta gräsaxens vajande i vinden och bara tänka på ingenting.

 

Eller kanske det allra bästa. Att pausa vid en bänk, vid ån, med kaffe, och bara sitta där och filosofera.

 

Må bäst!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv