livet

EN TREVLIG KVÄLL I HAMNEN

Vi fick en väldigt trevlig kväll i hamnen. Så skönt att bo i stan ibland. Perfekt att kunna pipa iväg för en trevlig middag och ta ett glas. Och Hamnmagasinen är helt klart stället att gå till!

 

Vad är Hamnmagasinen

 

Hamnmagasinen är gamla spannmålsmagasin från 1700-talet som fått nytt liv. Där finns förutom kafé, glassbod och gallerier även restaurang med fullständiga rättigheter, utebar och ibland live musik. Och en gästhamn.

 

Från den stora uteplatsen har man skön utsikt över ån, Klosterparken på andra sidan och en bit av båthamnen.

 

Vad innehöll vår trevliga kväll i hamnen

 

Eftersom vi inte planerat att gå dit alls, och eftersom det var fest i stan, så trodde vi inte att det skulle gå att få bord. Vi var inställda på att bara ta ett glas och sen äta hemma. Men det fanns plats åt oss och vi blev SÅ väl mottagna! Supertrevlig ägare som verkar ta mycket väl hand om både gäster och personal! Sånt känner man på 30 sekunder. Toppen! Vi började med ett glas.

 

Sen högg vi in på grillbuffén. Så gott och fräscht! Ungefär då började det regna. Vi flyttade in under ett stort parasoll och fortsatte äta. Mycket nöjda med besöket knatade vi hem till mig och fortsatte kvällen.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.