hälsa & friluftsliv

NATURENS VACKRA SKAPELSER

När jag är ute på tur så ser jag saker jag inte ser annars. Naturens vackra skapelser. När jag pausade vid en vandringsled för ett tag sen, och bara kopplade av, så lät jag tankarna flöda och blicken vandra.

 

En av naturens vackra skapelser

En av naturens vackra skapelser

Jag lät blicken vandra ut över Mälarens vågor. Längs strandens träd och buskar. Och upp i himlen. Den tidigare helt molntäckta himlen började skingra sig.

 

Naturen skapade ett sånt vackert skådespel på himlen.

 

Molnen ändrade form och mönster med en rasande fart.

 

Typiskt sånt jag inte ser annars. Möjligen tittar jag upp på himlen för att se om det verkar bli fint väder. Men hur molnen ser ut, det tänker jag nog aldrig på. Utom när jag ger utrymme för det, längs en vandringsled i skogen vid en sjö! Så bra för hälsan. Så Gott för själen!

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Karin
  24 juni, 2018 at 08:03

  Så härliga reflektioner. Önskar jag själv vore bättre med det. Har tappat det lite just nu.
  Fin midsommarhelg du har. Kram

  • Reply
   Lena
   26 juni, 2018 at 07:48

   Sånt går i vågor för mig. Ibland rusar jag mest på och ibland är jag jättebra på såna där typer av reflektioner 🙂

 • Reply
  KLIPPHÄLLAR MED VACKRA MÖNSTER OCH HEMLIG HISTORIA - Gott för själenGott för själen
  10 juli, 2018 at 06:33

  […] Det är sånt jag funderar på då jag är ute på en tur. Eller tittar på annat från naturens vackra skapelser. […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.