NATURENS VACKRA SKAPELSER

När jag är ute på tur så ser jag saker jag inte ser annars. Naturens vackra skapelser. När jag pausade vid en vandringsled för ett tag sen, och bara kopplade av, så lät jag tankarna flöda och blicken vandra.

 

En av naturens vackra skapelser

En av naturens vackra skapelser

Jag lät blicken vandra ut över Mälarens vågor. Längs strandens träd och buskar. Och upp i himlen. Den tidigare helt molntäckta himlen började skingra sig.

 

Naturen skapade ett sånt vackert skådespel på himlen.

 

Molnen ändrade form och mönster med en rasande fart.

 

Typiskt sånt jag inte ser annars. Möjligen tittar jag upp på himlen för att se om det verkar bli fint väder. Men hur molnen ser ut, det tänker jag nog aldrig på. Utom när jag ger utrymme för det, längs en vandringsled i skogen vid en sjö! Så bra för hälsan. Så Gott för själen!

Må bäst!

Det här inlägget postades i hälsa & friluftsliv och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till NATURENS VACKRA SKAPELSER

 1. Karin skriver:

  Så härliga reflektioner. Önskar jag själv vore bättre med det. Har tappat det lite just nu.
  Fin midsommarhelg du har. Kram

  • Lena skriver:

   Sånt går i vågor för mig. Ibland rusar jag mest på och ibland är jag jättebra på såna där typer av reflektioner 🙂

 2. Pingback: KLIPPHÄLLAR MED VACKRA MÖNSTER OCH HEMLIG HISTORIA - Gott för själenGott för själen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *