en blogg för att utmana

OSANNOLIKT VARMT

Det har ju verkligen varit osannolikt varmt nu i typ en månad. Och jag älskar’t! Många pustar och frustar över hur varmt det är men jag njuter.

 

Många söker upp skugga medan jag sätter mig i solen. Men hallå! Hur kan man välja skugga när solen för en gångs skull är framme, när det typ alltid annars i detta land är så galet mörkt och tråkigt väder?!

 

Idag hade vi fikabesök av dottern, hennes sambo och svärmor (som bor i Spanien). Och eftersom parasollet blåst sönder så satt vi i solen och fikade. Man kan ju säga att det var tur att man gillar sol och värme, hehe.

Innan de kom och efter att de åkt så har vi rivit partytältet från förra helgens partajande. Skönt att få det gjort.

 

Sen njöt vi av en supergod grillmiddag med kyckling, potatissallad, ostsås och grönsaker. Grillad Brie och jordgubbssalsa till dessert.

Så nöjd med denna osannolikt varma dag!

Må bäst!

6 kommentarer

 • FREEDOMtravel skriver:

  Visst är det fantastiskt! Men kanske att jag råkade klaga lite på detta med att jag inte kan sova (och där ed går huvudvärk) 😉 Tycker trots detta att vädret är fantastiskt! 🙂

 • Karin skriver:

  Grillad brie och jordgubbssalsa 🙂 låter ju helt ljuvligt och att träffa dottern också förstås . Kram

 • Ulrica skriver:

  MUMS :). Jag är nog en av dem som gärna sätter mig i skuggan, älskar sommaren med allt den har att erbjuda och jag gillar värmen också, om jag får ligga still eller vara i vattnet, men att vara på äventyr eller sitta och äta i solen.. nej tack :). Det är tur att vi alla är olika *S*

  Kram Ulrica

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv