en blogg för att utmana

DESSA MAGISKA KVÄLLAR

Tänk om man kunde stoppa alla dessa magiska kvällar i en liten ask och öppna en snöslaskig tisdag i november! Det vore väl fantastiskt härligt!

 

Älskar de där dagarna som varit så där soliga och lugna. Dagarna som sen övergår i det där magiska ljuset då det är dags att grilla. De där torskryggsfiléerna blev toppen tillsammans med dillkokt färskpotatis, sallad och en sås på creme fraiche och massor med färska örter.

 

När sen mat och dryck landat i magen kan man toppa kvällen med en härlig promenad.

 

Om man lämnar villakvarterspromenaden till förmån för naturen så är jag extra nöjd!

 

Att njuta de där magiska kvällarna genom att fånga solljuset som landar på några gräsvippor gör mig glad. Det räcker så! Även om jag inte kan plocka fram dem ur en liten ask en snöslaskig tisdag i november!

Må bäst!

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv