en blogg för att utmana

KALAS PÅ MYSIG VERANDA

För nån vecka sedan var jag på kalas på en mysig veranda. Jag kom på att det där med veranda är bra grejer det! Så himla mysigt.

 

Kalasandet blir ju inte sämre av fantastiskt god mat. Kyckling, parmalindad färskpotatis, piroger med spenat och ost (om jag minns rätt) bland annat. Helt i min smak. Så gott!

 

Kalasandet blir ju inte heller sämre av att jag fick en egen burk med tomatmarmelad, eftersom värdinnan kom ihåg att jag är allergisk mot lime och citron! Hur gulligt var inte det då?!

 

Inte heller blir kalasandet dåligt av att födelsedagsbarnet kommer in med såna här fina godsaker. Jamen hon är ju så duktig, A’s syster. Det var också hon som gjorde den här fina tårtan till A’s 50-årsfest! Och det är hon som har den här fina gamla trädgården!

 

Enkel och vacker bordsdekoration!

 

När kvällen höll på att övergå i natt gick vi hemåt efter ett jättetrevligt kalas på en mysig veranda!

Må bäst!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv