en blogg för att utmana

RASTLÖSHETEN SLOG TILL

Rastlösheten slog till igår. I lördags var det lätt att ta det lugnt eftersom jag då var så pass förkyld att jag helt enkelt tyckte det var skönt att ligga och slumra. Men igår när jag nästan var frisk… jisses!

 

Eftersom förkylningen sänkte mig hela förra veckan så blev det inte många knop gjorda. Och med kulmen på lördagen, då det blev tre timmar i ryggläge, så blev det galet jobbigt att göra ingenting igår. Uppdämt behov av rörelse, kan man säga.

 

Framåt eftermiddagen tog jag en liten promenad. Det fick bli en dryg kilometer bara, i lugnt tempo. Jag fick i alla fall ur mig lite energi.

 

Med en ny vecka och tillfrisknande så hoppas jag att jag kan ge kroppen ett rejält träningspass snart. Den behöver det känner jag.

Nu laddar jag för de två sista arbetsveckorna innan semestern. Vad har ni för er? Har ni semester? Önskar er en skön vecka oavsett vad ni har för er!

Må bäst!

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv