en blogg för att utmana

DÅ KÖR VI NY VECKA

Jag har haft en sån härlig helg. Riktigt avkopplande. Så härligt att ha känslan att man verkligen har laddat de berömda batterierna! Kände mig utvilad då jag vaknade.

 

Den dill vi sådde i våras ynglade verkligen av sig. Det blev hur mycket som helst. Vi hann såklart inte äta allt under sommaren. Lite knipsades av, hackades och frystes in, några dillkronor knipsades av och användes till helgens kräftskiva och några dillkronor har jag gjort buketter av.

 

Några fick stå i sin fulla längd hemma hos A och några gjorde jag riktigt korta och fick stå i en liten vit vas hemma hos mig.

 

Så enkelt, men ändå så vackert.

Bäst att göra sig i ordning för att åka till jobbet. Ha en bra start på veckan!

Må bäst!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv