en blogg för att utmana

EN LITEN KRÄFTSKIVA

 

Efter en härlig dag på tur igår så hade vi en liten kräftskiva. Vi hade bestämt för några dagar sedan att vi skulle äta kräftor. Och när man ändå ska göra det så är det ju mysigt om man gör det som en liten kräftskiva, även om man inte har gäster. Svart duk, röda servetter och röda små lyktor fick bidra till feststämningen.

 

Jag hade köpt färska kräftor. Jag hade aldrig ätit det tidigare, tror jag, och de såg så stora och goda ut. Och A hade sparat undan några dillkronor från egen skörd och fryst in för kommande kräftätande.

 

De var jättegoda. Och skalet var rätt mjukt så de var väldigt lätta att äta. Om man ska vara petig så hade de gärna fått ha lite mera dillsmak. Det var Ullmos turkiska bergskräftor köpta på Coop.

 

Så här härligt väder var det till en början. Vi hann lagom äta upp kräftorna innan det började regna så vi fick äta västerbottenspajen och svampmackorna inomhus. Och det gick så klart bra det också!

Må bäst!

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv