en blogg för att utmana

INREDNINGSFYND OCH BULLBESTÄLLNING

 

Älskar att göra inredningsfynd när jag är ute på resa. Det senaste fyndet gjorde jag i förra veckan i Berlin. Jag har länge letat efter den perfekta brödkorgen.

 

Saknade en korg som rymmer några få bullar eller matbröd. De korgar jag hittat har antingen varit för små eller för stora, fel färg, fel material eller för dålig kvalitet. Jomen jag sa ju att den skulle vara perfekt 🙂

 

Plötsligt stod den perfekta brödkorgen där i en hylla i en inredningsbutik i Berlin. Perfekt storlek, perfekt färg, perfekt material och bra kvalitet. Tillverkad i Tyskland! Den är ju så fin så den kan få stå framme.

 

Vi invigde den härom kvällen då vi hade lite fikamys på balkongen. Äldsta sonen ville ha lite bullar till kommande kalas. Självklart ställer mamman upp på att baka lite 🙂

Och så var det fredag igen då. Hääärligt med helg. Vår plan är att åka på en liten roadtrip ena dagen och en vandringstur andra dagen. Vad har ni för planer?

Må bäst!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv