livet

JAG FICK DET MEST FANTASTISKA VÄLKOMNANDET

Jag fick det mest fantastiska välkomnandet man kan tänka sig när jag klev innanför dörren hemma efter en vecka på Samos! Helt oväntat stod där en stor härlig bukett, en flaska bubbel och ett fint kort.

 

Fantastiskt välkomnande!

Fantastiskt välkomnande!

Att A hade varit här två gånger och vattnat (och mellansonen en gång), eftersom det varit så otroligt varmt, det visste jag. Men det här!

 

Han hade åkt hit en extra gång och plockat ur diskmaskinen och diskat upp efter vår sista frukost innan min avresa och han hade alltså fixat blommor och bubbel! Tolkar det som att jag varit saknad. Blev så himla himla glad. Jag tror det kallas kärlek 🙂

Och igår kväll kom han över för att vi skulle hinna umgås i några timmar. I morse pussade han mig hej då. Han ska åka till Prag med sin dotter.

 

Idag har jag mest lullat omkring här i värmen. Tvättat det jag inte hann tvätta igår kväll, packat upp det sista och jag-vet-inte-vad. Tar det bara lugnt. Nu har jag några obokade dagar innan A och jag drar till Berlin. Skönt med semester!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.