en blogg för att utmana

SEMESTERLUNKEN PÅGÅR

Ja, här pågår verkligen en skön semesterlunk. Denna söndag startar jag i sängen med frukost och Nyhetsmorgon. Mysigt!

 

Medan A och hans dotter kämpar med värmen i Prag så är jag hemma och skrotar runt. Varvar fönstertvätt och städning med parkhäng och läsning. Och ett och annat träningspass. En perfekt mix en semesterdag på hemmaplan, om ni frågar mig.

 

Frukosten har landat i magen och jag ska slutföra min storstädning av lägenheten. Sen ska jag packa för om två dagar är det dags för nästa semesterresa.

Må bäst!

En kommentar

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv