en blogg för att utmana

EN PYSSELLÖRDAG

 

Efter en intensiv arbetsvecka så är det skönt med en lördag med hemmapyssel. Eller, hemmapysslet har inte varit hemma hos mig utan hemma hos A.

 

Han fick en vattenläcka i våras och på måndag kommer byggfirman och ska riva halva köket. Typ. Så vi har tömt de flesta skåp på glas, porslin, kastruller, skålar, fat, köksmaskiner, you name it…

 

Men vi har tagit det lugnt också. Satt ute och åt lunch och fikade. Riktigt skönt. Efter en stund drog plötsligt mörka moln in över oss. Det började mullra i fjärran och sen öppnade sig himlen. Herregud vad det regnade. Och nu är det nästan sol igen. Kanske kanske går det att grilla ikväll.

 

Och kanske kanske kan det bli en liten tur imorgon. Bilderna har förstås inget med kökstömning att göra. De får mera symbolisera målbilden att bli klar så fort som möjligt. Typ. 🙂

Må bäst!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv