en blogg för att utmana

HÄRLIGT MED EGEN SKÖRD

 

Det känns verkligen härligt och lyxigt med egen skörd av grönsaker. Jag och A sådde hemma hos honom i våras och vi har kunnat skörda i flera månader. Dill, persilja, sallad, rädisor, tomater och lök.

 

Det var länge sen jag sådde nåt nämnvärt. Jag hade väl några smågrejer, men några större mängder orkade jag inte med tidigare.

 

Det syns inte så bra på bilden, men den där översta löken är verkligen gigantiskt. Och morötterna är också rätt stora. De verkar ha trivts i de där sålådorna.

 

Med tanke på hur länge de egna grönsakerna håller så funderar jag på de man köper i butik… Hur har de behandlats, hur långt har de transporterats och hur mycket hitte-på-medel är det i dem?!  Nä, det är nog bäst att inte tänka så mycket för då bryter man väl ihop!

Må bäst!

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv