livet

HELGERNA SVISCHAR FÖRBI

 

Så frustrerande att helgerna går så himlar’ns fort. Det är en utmaning att få den rätta balansen av avkoppling och aktivitet.

 

Jag skulle inte vilja ha en hel helg fullproppad med aktiviteter. Lika lite som jag skulle vilja ha helt och hållet avkoppling helg efter helg. En blandning av både och är bäst. Det brukar vi oftast lyckas med.

 

Så även denna helg. På lördagen var vi till handelsträdgården och köpte lite höstplantor och den här fina buketten. Sen följde en brunch på hotellet, en promenad i Drömparken och en soft kväll. På söndagen tog vi en vandringstur och bara satt och njöt i höstsolen. Helgen avslutades med plantering av några höstplantor. Så jaa, det blev en bra blandning av avkoppling och aktivitet. Men ändå. Svisch så var helgen förbi! Vilken tur att det kommer nya helger 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.