livet

JAG GILLAR KLOCKOR

Inlägget är ett samarbete med Tusenö.

 

Klocknörd

Jamen, jomen, jag är nog lite av en klocknörd. Njae, jag kan ju inte säga att jag har jättemånga klockor, men ett antal har jag. Jag gillar klockor helt enkelt. Stora klockor. Små klockor. Klockor med metallarmband. Klockor med skinnarmband. Damklockor och herrklockor. Jag har både damklockor och nån herrklocka.

 

Så jaa, jag gillar klockor. Som den här till exempel. Född på den svenska västkusten. Så snygg! Just denna går in under herrkollektionen. Det finns även en damkollektion.

 

Tusenö - en klocka för en klocknörd

Tusenö – en klocka för en klocknörd

Klockor är som ett extra smycke. Eller, kan vara. De kan ju förvisso bara vara ett verktyg för att hålla koll på tiden också. Personligen tycker jag att det är lite roligare om detta verktyg också är snyggt. Klockor kan också användas som en statussymbol. Och definitivt signalera ett statement.

 

Jag gillar klockor som är lite ovanliga. Som de från Tusenö. Som de själva säger, det är mindre ”risk” att stöta på nån som har en Tusenö-klocka än en som har en Rolex.

 

 

Varumärket Tusenö – klockor för den kräsne

En Tusenö är en premiumklocka. Allt andas exklusivitet.

 

Exklusivitet som i att det inte tillverkas så många av varje. Exklusivitet som i designen. Exklusivitet som i förpackningen. Exklusivitet som i kommunikationen. Exklusivitet som i detaljerna. Exklusivitet som i kundservice. Exklusivitet som i att man får ett certifikat med handskrivet kundnamn på.

 

Grundarna till detta varumärke växte upp på den svenska västkusten. Varumärkesnamnet är inspirerat av just det. ”Kusten med de tusen öarna”. Och självklart genomsyras västkusten i allt de gör.

 

En exklusiv present

 

Vad kan passa bättre än att ge något exklusivt till någon exklusiv, tänkte jag?! Sonen fick en Tusenö i 30-årspresent. (Jo, jag har betalat för klockan. Så, nu behöver ingen fundera på det. 😉 )

 

Ser ni att de små visarna går i blått? Älskar såna små detaljer som sticker ut!

 

Klockan som kan komplettera eller lyfta en outfit.

 

Är du också sugen på att signalera ett statement? Eller sugen på en snygg klocka? Eller vill ge en fin present till någon? Kolla in Tusenös hemsida och webshop vetja! Jag hade älskat en i gult guld, vit urtavla och gult guld-armband… Eller kanske en med svart urtavla, den stora från herrkollektionen…

Och hörrni! Kom ihåg var ni såg en Tusenö först! 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.