en blogg för att utmana

LADDA FÖR MIDDAGSBJUDNING

Det var eeeevigheter sen som jag hade en middagsbjudning. Jag gillar ju verkligen det. Tycker det är roligt att planera en meny, städa lite extra, försöka få gästerna att känna sig välkomna och omhändertagna. Och förstås det sociala umgänget.

 

Har helt enkelt inte orkat det sedan jag kraschade för snart två år sedan. Och dessförinnan, strax innan kraschen, var det väldigt sparsamt också. Jag har saknat det.

 

Ikväll ska det äntligen bli av. Vi har bjudit över min barndomsvän och hennes sambo. Ska bli så mysigt att ses. Vi pratar i och för sig på telefon flera gånger i månaden, men det blir annat att umgås så där i flera timmar. Det är typ 12-13 mil mellan oss så det blir inte så ofta vi kan ses.

Så lite senare på förmiddagen ska vi börja med förberedelserna. Basilika är en viktig ingrediens i en av rätterna 🙂

Hoppas ni inte blåst bort i nattens vindar! Här har det inte varit värsta sorten. I alla fall inte vad jag hört. Ha en toppenlördag!

Må bäst!

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv