livet

ORDEN TOG ALDRIG SLUT

Vad trevlig det är när orden inte vill ta slut på en middagsbjudning och det försvinner i väg massor av timmar och alla blir sen helt chockade över hur mycket klockan plötsligt är.

 

Så var det igår då min barndomsvän och hennes sambo var här.

 

 

Som vanligt glömde jag att fota under kvällen. Vet inte vad det är. Jag brukar alltid ha fokus på att fota i tid och otid, men just vid middagar så glömmer jag oftast bort det. Kanske positivt i och för sig att man är mera fokuserad på gästerna och middagen än att fota, hehe. Jag hann i alla fall skjuta av några bilder innan gästerna kom. Förutom de första bilderna. De fusk-arrangerade jag i efterhand för att få till lite trevliga och festliga bilder 🙂

 

A hade köpt några kex till osten på bageriet i närheten av hans jobb. Här sesamkex. Jättegoda.

 

För att inte tala om de här parmesankexen. Jisses vad goda!

I övrigt bjöd vi på polkabetor, chèvre, cashewnötter och tryffelolja till förrätt. Till varmrätt blev det smördegsinbakade kycklingfiléer och aubergingratäng. Till dessert bjöd vi på lakritsfluff. Förra gången jag gjorde den hade jag både salmiakchoklad och dumlechoklad, men denna gång hade jag enbart salmiakchoklad. Det blev bättre med lite mer lakritssmak, tyckte jag. När vi hämtat andan en stund, och babblat vidare så tog vi fram lite ost och kex. Först framåt 2 kom vi i säng 🙂 De åkte sen hem efter frukost och lite mera prat framåt förmiddagen. Så himla mysigt dygn!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  24 september, 2018 at 08:00

  Känner igen det där med att glömma att fota när man är mitt i en middagsbjudning! Men det låter som att ni hade väldigt trevligt, och det är ju viktigast! 🙂

  • Reply
   Lena
   24 september, 2018 at 08:28

   Lätt hänt när man tänker på annat 🙂 Ja, det är verkligen viktigast att det är trevligt!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.