en blogg för att utmana

VI HAR EN VACKER HUVUDSTAD!

 

Varje gång jag är i Stockholm konstaterar jag att vi har en väldigt vacker huvudstad. Man blir liksom inte mätt. Oavsett vilken tid på året det är. Igår var inget undantag.

 

Jag hade ett bokat möte, men var för tidig för att kunna gå dit direkt då jag kom in med tåget. Jag passade på att ta en liten fotorunda när jag ändå hade möjlighet.

 

Gick till Strömmen för att fota slottet och vidare till Kungsträdgården.

 

Morgonsolen som föll på alla vackra växter skapade magi.

 

När det var dags gick jag fram till platsen för mötet med utsikt över vackra Jakobs kyrka. Efter mötet åkte jag till jobbet. Nöjd med att ha fått ta del av den vackra huvudstaden med skön puls under en förmiddag.

Må bäst!

2 kommentarer

  • FREEDOMtravel skriver:

    Visst är Stockholm vackert! Men just slottet tycker jag är lite tråkigt faktiskt 😉

    • Lena skriver:

      Haha, särskilt i jämförelse med de slott ni just har sett! 🙂 Men ja, jo, jag kan hålla med dig. Det är ju inte direkt den mest vackra arkitekturen på det slottet. Men jag gillar det ändå på nåt sätt. 🙂

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv