livet

BORDE VI INTE VARA FRAMME NU

 

”Borde vi inte vara framme nu”, frågade Ulrica då vi var påväg till Örebro för en workation med  Influencers of Sweden. Det visade sig att vi kört fyra mil för långt! Fyra mil!!! Båda två hade missat ett antal skyltar och att vi faktiskt passerat genom stan innan vi ”kvickade till”. Vi fick vända i Laxå.

 

Väl framme på Clarion hotell Borgen berättade hotelldirektören entusiastiskt om det fina hotellet med riktigt gamla anor.

 

Vi blev visade runt på olika rum. Man kunde verkligen fota ihjäl sig på detaljer på det där hotellet! Så läckert och smakfullt inrett. Här skriver jag i ett senare inlägg om själva hotellet.

 

Första workshop’en var Caroline Frankesjö (i bild på tv-skärmen) som gav oss en massa tips och trix kring fotoredigering och porträttfotografering. Nyttigt kick för mig som knappt kan nåt alls om redigering.

 

 

Efter en jättegod lunch gav Tant Sara oss inspiration kring filmproduktion. Intressant även för mig trots att jag inte filmar. Jamen får man uppdrag av NCC, Bingolotto och HM så är man ju rätt duktig och har en del erfarenhet att bjuda på!

Efter det var det en workshop om influencers i politiken. Intressant att höra hur de jobbar med sociala medier.

 

Vi gavs sen möjlighet till vila, träning, fotande eller annat hopp-och-lek i ett par timmar. Ulrica och jag valde att sätta oss i en lugn loungehörna. Vid det här laget började min hjärna protestera p g a lite för mycket intryck och ljud. Skönt att softa med lite bubbel och fotoredigering i lugn och ro.

När alla åter samlades bjöds vi på bubbel, lite mingel och sen en god middag. Jättetrevligt! Men ni kan ju tänka er när typ 20 brudar pratar i munnen på varandra (inklusive jag själv) i en stenbyggnad. Den ljudnivån!!! Jag fick lov att hoppa över spökvandringen och istället drog jag mig tillbaka redan vid nio. Aaaahhh, den tystnaden på rummet. Sov sen som klubbad efter en jättetrevlig dag!

 

Vi vaknade sen till ett strålande höstväder. Efter frukosten valde Ulrica och jag att gå ut och fota i morgonsolen. Det visar jag i ett senare inlägg. De flesta andra gick på yoga.

 

När alla fått frukost i magarna och checkat ut var det dags att knata bort till Örebro slott för dagens första workshop.

 

Laddade med vattenglas, datorer, kameror, anteckningsblock och pennor i högsta hugg gav Linda oss en hel del tankeväckare kring att jobba effektivt. När är man som mest och minst effektivt bl a. En väldigt enkel, men väldigt bra övning på bilden med knutna nävar. Valde att ha kvar bilden som den var för att jag tyckte den blev rätt cool och effektfull. Denna workshop var väldigt inspirerande för mig.

 

Dagens sista, men absolut inte minsta workshop var då Elin lärde oss allt om användarvänlighet och SEO. Hur man gör det lätt för läsaren att hitta en, vad som är värdefullt för läsaren och en hel del annat. Såååå värdefullt för mig.

 

Tack snälla Kerstin, Sanna och Johanna (inte i bild, där är Malin se länk nedan) för en riktigt riktigt bra arrangerad workation!

Övriga deltagare, förutom de jag länkat ovan, som jag vet var med var:
Nathalie, Jeanette, Clara, Anna, Johanna, Isabelle, Sandra, Madeleine, Johanna, Malin, Lena, Lisa, Lena och Savita.

Må bäst!

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Jeanette
  15 oktober, 2018 at 12:56

  Jag tänker att det är så lätt att köra för låbnt om man har mycket att prata om. Jag är chockad själv att vi inte körde fel på vägen dit. Vi får nog tacka rösten till google maps som guidade oss 🙂

  • Reply
   Lena
   15 oktober, 2018 at 05:38

   Hehe, jag vi tänkte nog sätta igång gps’n när vi skulle närma oss Örebro… 😉

 • Reply
  ulrica
  15 oktober, 2018 at 02:19

  Det är egentligen helt sanslöst hur vi lyckades åka så fel, men vilken helg vi hade sen :). Det är så härligt att hänga med dig, ett riktigt posivitetspiller <3. KRAM

  • Reply
   Lena
   15 oktober, 2018 at 05:39

   Verkligen helt galet hur vi lyckades! 🙂 Sen fick vi som sagt en toppenhelg. Jag trivs också väldigt bra att hänga med dig. Lätt att prata med om allt!

 • Reply
  Clara
  15 oktober, 2018 at 09:21

  Åh, verkar som du trivdes väldigt bra här i stan 😀 kul att träffas!

  • Reply
   Lena
   16 oktober, 2018 at 05:53

   Det gjorde jag absolut! 🙂 Örebro är en fin stad. Och vi hade ju sån tur med vädret.

 • Reply
  Madde, Life at core
  16 oktober, 2018 at 10:55

  Underbar helg, och kul att träffas. Ses igen snart hoppas jag!

  • Reply
   Lena
   17 oktober, 2018 at 05:48

   Ja, det var verkligen en härlig helg. Kul att träffa dig också!

 • Reply
  Johanna
  16 oktober, 2018 at 11:26

  Tusen tack själv för att du kom! 🙂

  • Reply
   Lena
   17 oktober, 2018 at 05:48

   Tack, det var ett rent nöje!

 • Reply
  Clarion Collection Hotel Borgen i Örebro - Gott för själen
  25 oktober, 2018 at 06:10

  […] Jag bodde där då jag var på workation med Influencers of Sweden för ett par veckor sedan. Här kan du läsa om det och vilka influencers som var där. […]

 • Reply
  ATT KOMMA HEM MED EN BILDSKATT - Gott för själen
  7 november, 2018 at 05:47

  […] Ibland känner man redan under fotosessionen att man kommer att komma hem med en bildskatt. Ni vet den där känslan då man tycker att man hittar bra vinklar, får till inställningarna bra, inte en massa folk i vägen och ljuset är det perfekta. Det kände jag den där helgen då jag var i Örebro på träff med Influencers of Sweden. […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.