en blogg för att utmana

BORDE VI INTE VARA FRAMME NU

 

”Borde vi inte vara framme nu”, frågade Ulrica då vi var påväg till Örebro för en workation med  Influencers of Sweden. Det visade sig att vi kört fyra mil för långt! Fyra mil!!! Båda två hade missat ett antal skyltar och att vi faktiskt passerat genom stan innan vi ”kvickade till”. Vi fick vända i Laxå.

 

Väl framme på Clarion hotell Borgen berättade hotelldirektören entusiastiskt om det fina hotellet med riktigt gamla anor.

 

Vi blev visade runt på olika rum. Man kunde verkligen fota ihjäl sig på detaljer på det där hotellet! Så läckert och smakfullt inrett. Här skriver jag i ett senare inlägg om själva hotellet.

 

Första workshop’en var Caroline Frankesjö (i bild på tv-skärmen) som gav oss en massa tips och trix kring fotoredigering och porträttfotografering. Nyttigt kick för mig som knappt kan nåt alls om redigering.

 

 

Efter en jättegod lunch gav Tant Sara oss inspiration kring filmproduktion. Intressant även för mig trots att jag inte filmar. Jamen får man uppdrag av NCC, Bingolotto och HM så är man ju rätt duktig och har en del erfarenhet att bjuda på!

Efter det var det en workshop om influencers i politiken. Intressant att höra hur de jobbar med sociala medier.

 

Vi gavs sen möjlighet till vila, träning, fotande eller annat hopp-och-lek i ett par timmar. Ulrica och jag valde att sätta oss i en lugn loungehörna. Vid det här laget började min hjärna protestera p g a lite för mycket intryck och ljud. Skönt att softa med lite bubbel och fotoredigering i lugn och ro.

När alla åter samlades bjöds vi på bubbel, lite mingel och sen en god middag. Jättetrevligt! Men ni kan ju tänka er när typ 20 brudar pratar i munnen på varandra (inklusive jag själv) i en stenbyggnad. Den ljudnivån!!! Jag fick lov att hoppa över spökvandringen och istället drog jag mig tillbaka redan vid nio. Aaaahhh, den tystnaden på rummet. Sov sen som klubbad efter en jättetrevlig dag!

 

Vi vaknade sen till ett strålande höstväder. Efter frukosten valde Ulrica och jag att gå ut och fota i morgonsolen. Det visar jag i ett senare inlägg. De flesta andra gick på yoga.

 

När alla fått frukost i magarna och checkat ut var det dags att knata bort till Örebro slott för dagens första workshop.

 

Laddade med vattenglas, datorer, kameror, anteckningsblock och pennor i högsta hugg gav Linda oss en hel del tankeväckare kring att jobba effektivt. När är man som mest och minst effektivt bl a. En väldigt enkel, men väldigt bra övning på bilden med knutna nävar. Valde att ha kvar bilden som den var för att jag tyckte den blev rätt cool och effektfull. Denna workshop var väldigt inspirerande för mig.

 

Dagens sista, men absolut inte minsta workshop var då Elin lärde oss allt om användarvänlighet och SEO. Hur man gör det lätt för läsaren att hitta en, vad som är värdefullt för läsaren och en hel del annat. Såååå värdefullt för mig.

 

Tack snälla Kerstin, Sanna och Johanna (inte i bild, där är Malin se länk nedan) för en riktigt riktigt bra arrangerad workation!

Övriga deltagare, förutom de jag länkat ovan, som jag vet var med var:
Nathalie, Jeanette, Clara, Anna, Johanna, Isabelle, Sandra, Madeleine, Johanna, Malin, Lena, Lisa, Lena och Savita.

Må bäst!

12 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv