en blogg för att utmana

JAG HITTADE EN SKATT

 

Jag hittade en skatt i A’s trädgård i våras. För nåt år sedan sågade han ner ett äppelträd och grävde sen upp stubben. Den stubben var på väg till tippen enligt A. Men nähä då, sånt kan man ju inte gå med på.

 

En sån här fin skatt kan man ju inte låta gå till spillo. Den fick han inte slänga! Jag hade ju fått en bild i huvudet om hur fint det skulle kunna bli. Han suckade och muttrade lite kärleksfullt nåt om att man inte kan ha kvar gamla ruttna stubbar.

 

En sån fin skatt!

En sån fin skatt!

Sen har stubben fått ligga kvar där den låg ett tag, så han liksom skulle vänja sig vid tanken på att ha kvar den 🙂 I helgen presenterade jag min idé om hur jag tänkte mig. Han suckade igen, men gick med på att ta fram skottkärran efter lite ”snäääälla, vi kan väl proooova”. Jag loooovar att du får slänga den sen ifall du viiiill”. Vi lyfte i stubben i kärran, körde fram den på plats och lyfte sen försiktigt ur skatten.

 

När jag sen satte dit ett par krukor med höstblommor och den rostiga skylten så kunde han faktiskt erkänna att det faktiskt inte blev så tokigt. YESSSS!

Må bäst!

3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv