trädgård

JAG HITTADE EN SKATT

 

Jag hittade en skatt i A’s trädgård i våras. För nåt år sedan sågade han ner ett äppelträd och grävde sen upp stubben. Den stubben var på väg till tippen enligt A. Men nähä då, sånt kan man ju inte gå med på.

 

En sån här fin skatt kan man ju inte låta gå till spillo. Den fick han inte slänga! Jag hade ju fått en bild i huvudet om hur fint det skulle kunna bli. Han suckade och muttrade lite kärleksfullt nåt om att man inte kan ha kvar gamla ruttna stubbar.

 

En sån fin skatt!

En sån fin skatt!

Sen har stubben fått ligga kvar där den låg ett tag, så han liksom skulle vänja sig vid tanken på att ha kvar den 🙂 I helgen presenterade jag min idé om hur jag tänkte mig. Han suckade igen, men gick med på att ta fram skottkärran efter lite ”snäääälla, vi kan väl proooova”. Jag loooovar att du får slänga den sen ifall du viiiill”. Vi lyfte i stubben i kärran, körde fram den på plats och lyfte sen försiktigt ur skatten.

 

När jag sen satte dit ett par krukor med höstblommor och den rostiga skylten så kunde han faktiskt erkänna att det faktiskt inte blev så tokigt. YESSSS!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Bland Kastruller och vinglas
  2 oktober, 2018 at 08:31

  Supersnyggt! Alltid kul att kunna ta tillvara på saker och dessutom en del av naturen. har gjort likadant med en stubbe hos oss, som fick landa i en skuggrabatt. Där ligger den snyggt tillsammans med ormbunkar, rhododendron och lite annat grönt.

  Kram Kajsa

  • Reply
   Lena
   2 oktober, 2018 at 09:01

   Åååhh, det låter supersnyggt! Det hade jag gillat också!

 • Reply
  ETT UNDERBART MORGONLJUS - Gott för själen
  16 oktober, 2018 at 06:16

  […] på brickan. Stenar som är minnen från ett antal resmål världen över. Och en liten bit av skatten jag hittade i A’s trädgård, på den stora brickan. För att inte tala om den röda lilla pallen som jag hade när jag var […]

 • Reply
  HÖSTPLANTERING PÅ TORPET LIVAR UPP - Gott för själen
  18 september, 2019 at 05:31

  […] En kruka placerade jag på skatten som jag hittade i A’s trädgård förra året. Den som jag förbjöd honom att slänga. […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.