en blogg för att utmana

ALLA HELGONS DAG

 

Det är visst alla helgons dag idag. Inte direkt nån helg jag har uppmärksammat tidigare. Visst, jag har satt ljus på gravar under en period, men inte mycket mera än så.

 

Sedan Halloweens intåg i Sverige så har det blivit lite mera av firande med lite extra trevlig middag och dekoration. Lite.

 

Det blir inte mycket mera än så i år heller. Snart ska vi på en shoppingtur till Västerås och sedan blir det nog till att fixa en mysig middag.

 

Den här fina trälådan med plantering och läbbig kompis fick jag av A igår. Lådan tillsammans med ett kort med de mest fantastiska ord man kan få och gjorde mig väldigt rörd. Man kan nästan tro att jag är ett helgon i hans ögon. <3

Ha en fin och stämningsfull helg, vänner!

Må bäst!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv