livet

DAGAR AV HÄRLIGT UMGÄNGE

 

Jag har haft ett antal dagar av härligt umgänge. Har prioriterat det, och att ta det lugnt, framför blogginlägg, så här har varit dödstyst ett tag.

 

Så får det bli ibland. Och det var en välbehövlig paus, för i lördagskväll var jag medvetslöst trött.

 

 

I torsdags kväll träffade jag en kompis i Uppsala för middag (mer om det senare). I fredags kväll förberedde jag lite kalasfix och sen var vi vakna lite onödigt länge. Och i lördags hade jag födelsedagskalas eftersom jag fyller år i veckan. Mycket saker på raken.

 

Strax innan gästerna kom, ni vet det där läget när man har hundra kladdiga byttor, köksredskap och bestick som man vill få undan, då pajade diskmaskinen!!! A släppte dammsugningen och slängde sig på golvet. Han McGyvrade lite och den gick i typ två minuter. Sen pajade den igen!!! Den gick sönder även för ett halvår sedan. Timmarna innan vi skulle ha våra föräldrar på middag! Jag tror jag får låta bli att bjuda hem mina föräldrar 😉 Jag tror jag ger upp, det får nog bli handdiskning framöver.

 

Jag fick en massa fina presenter. Bland annat den här fina planteringen.

 

Middagsaktivitet på torsdagskvällen, vaken till kvällen övergick i natt, diskmaskinshaveri och kalas med 12 pers i samma rum. Det gjorde att min hjärna stängde ner. Vad skulle jag göra utan A!? Han fixade, röjde och lagade middag medan jag fick koppla av. Sen somnade jag i soffan (som typ aldrig händer!) bredvid honom. Efter en god natts sömn så var jag åter på banan!

 

En lugn morgon, tre timmars lugnt trädgårdsarbete, en hundpromenad och en mysig kväll gjorde susen. Nu är jag fit for fight för att ta tag i en ny vecka.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maria -Wikers liv
  19 november, 2018 at 07:08

  Det viktigaste är det verkliga livet, det som pågår ständigt, även när man tar en bloggpaus. Du gör rätt i att pausa och låta dig tas om hand av kärleken! Så underbart! Mycket roligt ni haft också, förutom diskmaskinshaveri förstås!
  Fin plantering!
  Och till sist… tack för alla fina hälsningar som du alltid tar dig tid att lämna! Jag läser dem alla och blir alltid så glad när jag ser att du varit i farten! Tyvärr är jag inte lika bra att lämna hälsningar lika flitigt…
  kram på dig!
  /Maria

  • Reply
   Lena
   4 december, 2018 at 08:19

   Ja, det är ju faktiskt verkliga livet som är det viktiga!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.