livet

LÄNGTAR EFTER SNÖ OCH KYLA

 

Just nu längtar jag efter lite snö och kyla. Det känns som att den här hösten har varit alldeles för grå. Jag uppskattar visserligen att det varit torrt och bra väglag eftersom jag kör dryga 10 mil varje dag. Jag uppskattar visserligen också att man sluppit pälsa på sig så rackarns mycket kläder. Men näe, nu känns det som läge att bli lite ljusare och kallare. I veckan har det varit minusgrader och i morse vaknade vi till ett litet snötäcke. Pyttepyttelitet, men ändå. Kanske är vintern på gång nu.

 

Idag ska vi förbereda kvällens middag. A’s familj kommer till mig. Jag får hoppas att vi även hinner en liten prommis mellan varven. Det ser ut att bli en rätt fin dag idag.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anneli
  24 november, 2018 at 07:39

  Hej,
  Jag håller med att det skulle vara bra med lite snö. Kylan blir inte lika rå då och snön lyser upp i mörkret. Ha en fin kväll!
  Kramen, Anneli

  • Reply
   Lena
   4 december, 2018 at 08:22

   Japp, nu saknas verkligen snön!

 • Reply
  FREEDOMtravel
  24 november, 2018 at 09:40

  Jag gillar vinter! Imorse var det lite snö 🙂

  • Reply
   Lena
   4 december, 2018 at 08:23

   Ja, snön kom. Men försvann tyvärr lika fort 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.