livet

NÄR MAN FÅTT EN NY PARTNER INTRODUCERAD TILL FLOCKEN

 

Jag går på caféer eller konditorier (vad är förresten skillnaden?!) extremt sällan. Vet inte riktigt varför, men delvis beror det nog på att jag tycker att det inte är värt att betala så mycket för så lite. Men ibland är det självklart värt det. Särskilt när en unge hör av sig och frågar om man vill äta frukost tillsammans med ”nya” kärleken.

 

Jag säger ”nya” eftersom de varit tillsammans rätt länge. Dels har de skyndat långsamt och dels har det inte passat att ses tidigare. Självklart ville vi ses! Och det var så trevligt.

 

Visste knappt att det fanns såna här gamla konditorier med gammal inredning från Hedenhös tid (1951) och som serverar småkakor! Charmigt. Men jodå, de hade lite mer ”moderna” saker också som latte och salami-/brie-macka. Mums!

 

Drott är stället att hänga på för många stammisar och även för tillfälliga turister. Det ligger tvärs över gatan från centralstationen.

 

Vi fick en trevlig stund tillsammans innan det var dags att åter skiljas åt.

Jag tänker på de som har anhöriga som är kritiska mot partners. Föräldrar som är kritiska mot barnens partner, barn mot förälders nya partner, syskon mot varandra osv. Det måste vara fruktansvärt plågsamt. Jag tänker att man ju då även är kritisk mot sitt eget barn (eller motsvarande). Barnet har ju valt någon den tycker om och är man då kritisk så sågar man ju barnet också. Om man av nån anledning inte skulle gilla personen så måste man i alla fall respektera den och försöka bjuda till.

Nu har jag alltid gillat de nya partners jag blivit introducerad för så jag har aldrig hamnat i det läget att behöva anstränga mig. De har alla varit bra personer som jag gillat på olika sätt.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.