livet

SÄSONGENS FÖRSTA TULLISAR

 

Visst är det väl härligt med säsongens första?! Säsongens första av typ allt. Men just säsongens första tullisar är nåt speciellt. Jag fick bland annat en bukett tullisar av A’s syster då de kom på middag.

 

Middagen blev riktigt lyckad och vi fick en trevlig kväll. Och som vanligt glömde jag fota. Eller jag tog ett par bilder, men de var inget att ha. Sen glömde jag.

 

Jag lyckades hinna fota dem i söndags då solen råkade falla precis på buketten.

 

Vilket härligt väder vi haft nu i några dagar. Synd att man måste sitta innanför ett fönster och bara titta på vädret. Man får väl glädjas åt att det faktiskt är trevligare att titta på vackert väder än mulet väder. Alltid något! Njuta av fint väder får jag göra en annan gång.

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Anneli
  29 november, 2018 at 09:22

  Så vackert med tulpaner, och ljuset! Jag kan bli så nostalgiskt av ett vackert eftermiddagsljus i rummet…Jag väntar på röda tulpaner och det är vad jag önskar mig i present varje år på min december-födelsedag. Så fint till julen också.
  Kramen och ha en fin dag!
  Anneli

  • Reply
   Lena
   4 december, 2018 at 08:25

   Visst är det vackert med eftermiddagsljuset. Älskar’t!

 • Reply
  Bland Kastruller och vinglas
  29 november, 2018 at 08:00

  Japp, verkligen är det speciellt med en bukett Tulpaner så här års. Skulle mer än gärna ha din bukett på bordet…fast jag har två vackra buketter hemma just nu från mannens 50 års fest, så jag får nöja mig med dessa ett tag.

  Kram kajsa

  • Reply
   Lena
   4 december, 2018 at 08:25

   Två härliga buketter låter underbart!

 • Reply
  TravelAnna
  29 november, 2018 at 10:19

  Sådana fantastiska foton på tulpanerna! Otroligt vackert. Jag tillhör ju den där lilla skaran som faktiskt tycker om november. 🙂 Men visst gör sig månaden bäst i solsken, det håller jag med om.

  • Reply
   Lena
   4 december, 2018 at 08:26

   Haha, ja det är nog rätt få som gillar november! 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.