en blogg för att utmana

SÄSONGENS FÖRSTA TULLISAR

 

Visst är det väl härligt med säsongens första?! Säsongens första av typ allt. Men just säsongens första tullisar är nåt speciellt. Jag fick bland annat en bukett tullisar av A’s syster då de kom på middag.

 

Middagen blev riktigt lyckad och vi fick en trevlig kväll. Och som vanligt glömde jag fota. Eller jag tog ett par bilder, men de var inget att ha. Sen glömde jag.

 

Jag lyckades hinna fota dem i söndags då solen råkade falla precis på buketten.

 

Vilket härligt väder vi haft nu i några dagar. Synd att man måste sitta innanför ett fönster och bara titta på vädret. Man får väl glädjas åt att det faktiskt är trevligare att titta på vackert väder än mulet väder. Alltid något! Njuta av fint väder får jag göra en annan gång.

Må bäst!

6 kommentarer

 • Anneli skriver:

  Så vackert med tulpaner, och ljuset! Jag kan bli så nostalgiskt av ett vackert eftermiddagsljus i rummet…Jag väntar på röda tulpaner och det är vad jag önskar mig i present varje år på min december-födelsedag. Så fint till julen också.
  Kramen och ha en fin dag!
  Anneli

 • Japp, verkligen är det speciellt med en bukett Tulpaner så här års. Skulle mer än gärna ha din bukett på bordet…fast jag har två vackra buketter hemma just nu från mannens 50 års fest, så jag får nöja mig med dessa ett tag.

  Kram kajsa

 • TravelAnna skriver:

  Sådana fantastiska foton på tulpanerna! Otroligt vackert. Jag tillhör ju den där lilla skaran som faktiskt tycker om november. 🙂 Men visst gör sig månaden bäst i solsken, det håller jag med om.

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv