en blogg för att utmana

SÄSONGENS FÖRSTA VINTERPYNT

 

Det känns som att jag är ovanligt sent ute när det gäller säsongens första vinterpynt. Förmodligen beror det på att det känts som sommar till alldeles nyligen. Typ. Eller så är jag inte senare än vanligt utan det bara känns så.

 

Men häromkvällen fixade jag lite i alla fall. Hade köpt tre hyacinter och nåt skulle de ju stå i. I år fick det bli i några gamla lerkrukor. Första tanken var att sen fixa lite grön mossa att lägga runt. För nåt ville jag gärna ha. Så här såg det ut förra året.

 

Det fick bli lite fårskinn. Jag fick några spillbitar av en gammal gotländsk kursare, vars mamma har lamm och får och säljer skinn. De där bitarna har jag haft mycket glädje av!

 

Vinterpynt

Vinterpynt

De får samsas på en guldbricka från Granit tillsammans med en vinterljuslykta från Ikea, en boll av rötter från Öland och en bit av A’s vackra stubbe. Allt är många år gammalt, men känns ändå som nytt eftersom det är en ny kombo. Nja, hyacinerna är ju inte jättegamla förstås 🙂 Men i övrigt känns det bra att återanvända gammalt och  jag är glad att fler och fler gör så.

Nähäpp. Nu ska vi åka och handla lite till kvällens middag och sedan ta en prommis. Vad gör ni denna gråa lördag (om ni nu har gråväder 🙂 ).

Må bäst!

2 kommentarer

  • Ulrica skriver:

    Om du är sen så är jag ännu mer sen, vilket gör mig lite ledsen.. ja, inte att jag är senare än just dig, men att jag är så sen rent generellt.. jag som älskar att börja vinterpynta har inte hunnit göra något alls.. det är bara jobb, kök, jobb, kök hela tiden just nu och varje helg är det något som ska hända så jag längtar efter en dag där jag också får åtminstone hinna ut i skogen och tjuva en liten bebisgran att sätta i en kruka :).

    Du har verkligen vinterpyntat superfint, det är så mysigt hemma hos dig!!

    KRAM

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv