en blogg för att utmana

TILLBRINGAR HELGEN I STOCKHOLM

Utanför fönstret har det regnat hela morgonen och är inte alls lika fint som när de här bilderna togs. Men i kroppen är det strålande väder. Vi tillbringar helgen i Stockholm nämligen.

 

Jag har jobbat halva dagen. Nu ska jag äta lunch och göra mig i ordning. Om ett par timmar skuttar vi på tåget och startar vår mysiga helg. Planeringen började med att vi bokade konsertbiljetter till lördagkvällen för länge sen. Efter ett tag pratade vi om att det vore mysigt att stanna kvar över natten. Efter ytterligare ett tag tänkte vi att det vore mysigt att stanna hela helgen när vi ändå var där, hehe.

 

Ikväll blir det middag på restaurang Himlen. Har aldrig varit där, men har hört så mycket gott om den. Vi har valt den lite lugnare delen så att inte mitt huvud får fnatt redan i början av helgen. I morgon ska vi först på Vikingsliv på Djurgården och sedan en brunch på Hasselbacken i närheten. Kvällen avslutas med Björn Skifs på Globen. Efter att vi checkat ut från Hilton Slussen och innan vi åker hem på söndag ska vi besöka Medeltidsmuseet alldeles intill Kungliga slottet. Och däremellan en massa avkoppling och mys. Vad tror ni om det upplägget?!

Och kanske kanske blir det en liten dejt med paret bakom denna reseblogg.

Önskar er en fin helg!

Må bäst!

2 kommentarer

  • Låter toppen! Himlen är mysigt och bra! Har ätit lunch där ett par ggr. Fin utsikt!!!
    Vi tog en hel helg lite då och då för några år sedan, men sista gångerna har det bara blivit en natt åt gången. Vi pratade just om det i bilen på väg ner igår, att nästa år så måste vi göra en tvånätters igen! Trevligt att ha en hel dag och kväll kvar efter första natten.
    Ha det nu så härligt!
    Kram/ Maria

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv