en blogg för att utmana

JULSTÄMNINGEN BÖRJAR INFINNA SIG

 

Nu har äntligen julstämningen börjat infinna sig. Det kom rätt mycket snö i söndags. Jag har hunnit fixa lite mera vinterpynt och adventspynt. Och spellistan med jullåtar snurrar för fullt i högtalarna.

 

Den här korgen brukar jag göra en plantering i varje år. Det blev extra sent i år. Både jag och A har konstaterat att vi båda är ovanligt sent ute med vårt fixande inför jul. Vi har helt enkelt prioriterat tid för varandra istället. Det har känts viktigare.

 

Även om jag gör en plantering i samma korg och med nästan samma ”ingredienser” så blir det ändå helt olika år från år.

 

Ser ni?! Den här fina kulan, och några andra kulor och julpynt, köpte jag i Kiel i höstas. Jag hade de ömtåliga sakerna invirade i papper liggandes i en pappkasse längst bak i bilen. När vi stod i hamnen i Göteborg så hade vi bakluckan öppen en stund. Helt otroligt, men en vindpust lyckades virvla ut kassen ur bilen så den fick en flygtur. Givetvis kraschade en kula. Jag var glad att inte mera saker gick sönder. Jag sparade ändå kulan och flisorna. Det fick bli en lite annorlunda dekoration i korgen.

 

Några hyacinter, mossa, lite kottar, bark, kanelstänger, ett par kulor, ljusslinga och en stjärna. Så fick det bli i år för att bidra till julstämningen.

Må bäst!

5 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv