livet

LUCIAMORGON – UTAN TRADITION

 

För första gången på många många år startade jag inte denna morgon med fika framför Lucia-framträdandet på tv. Det är en mysig tradition annars. När barnen var små så var de med och myste, innan det var dags för oss att göra oss i ordning för att åka till dagmamma, skola och jobb. Under tonårstiden så var det ju inte speciellt intressant. Då vill man ju helst sova så länge som möjligt. Jag har fortsatt även efter att de flyttat hemifrån.

 

Men idag då?! Jag har bokat in ett möte, en anställningsintervju kl 8!!! Hur tänkte jag där!? Det är några intervjuer som ska hinnas med och jag vill ha det klart innan  jul så då får man boka in det på de luckor som finns. Och då råkade det bli kl 8 en luciamorgon!

Dessutom kommer jag förmodligen komma hem bortåt halv nio eftersom jag har en intervju som startar kl 17 också. Så ikväll kommer jag inte orka titta heller! Jaja, det går väl fler tåg.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  13 december, 2018 at 08:09

  Oj, tidig morgon! Själv har jag första mötet 9:30 idag 😉 Önskar en fin Lucia!

  • Reply
   Lena
   17 december, 2018 at 09:04

   Jag brukar visserligen vara på jobbet halv åtta-åtta, men inte Lucia-morgon! Surt!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.