en blogg för att utmana

LYCKADES HINNA ADVENT’A LITE

 

Jag lyckades hinna advent’a lite förra veckan. Vi var ju inte hemma under första advent-helgen så jag ville gärna fixa lite innan. Det är ju så mysigt att komma hem då stjärnor och stakar lyser.

 

I gardinstången i köket har jag hängt några amaryllislökar i hampasnöre. Ja, ni vet ju att jag gillar det där lite knasiga. Jag gjorde så även nåt tidigare år och nu kände jag för det igen. Särskilt med tanke på att jag ännu inte sytt gardinen, trots att jag bott här i 1,5 år och haft tyget i skåpet lika länge!

 

Det funkar alldeles utmärkt att ha dem hängandes så där. De slår ut ändå. Nä, jag sprayar inte nåt vatten heller, som nån frågade. Inte heller amaryllisar i vanlig kruka brukar jag vattna. Om man låter bli att vattna så blir de mindre långa och rangliga.

 

Och där kom helhetsbilden. Vi får se hur länge de håller sig innan de skrumpnar ihop.

Må bäst!

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv