en blogg för att utmana

SISTA RYCKET

 

Jahapp, då var det dags för sista rycket då. Sista rycket innan en 11 dagar lång ledighet.

 

Som ekonom kan man inte alltid räkna med att kunna vara ledig i mellandagarna. I alla fall är det så för väldigt många ekonomer. På mitt förra jobb fick man vara glad om man slapp jobba på annandagen. Men nu har vi faktiskt lyckats förbereda oss så pass bra så vi stänger avdelningen och öppnar igen 2 januari för ett fullt rejs!

 

Mitt hem är i kaos. Alla julsaker är framtagna och uppradade på vardagsrumsbord, köksbänk och golv i väntan på sina rätta platser. Det ska städas lite och det ska slås in julklappar. Med intensiva, och i vissa fall långa, dagar på jobbet så hinner jag inte så mycket. Men men, jag hinner det jag hinner. Jag känner mig inte stressad.

Frukosten är uppäten så det är dags att åka till jobbet och göra sista rycket. Sen väntar en lång ledighet!

Må bäst!

6 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv