en blogg för att utmana

VÅRLÖKAR SIGNALERAR EN LJUSNANDE FRAMTID

 

Det är nåt visst med de där första vårlökarna man köper hem, tycker jag. Vårlökar signalerar en ljusnande framtid. Den ljusnande framtid är vår. Eller hur var det nu?

 

Den här coola trälådan fick jag av A i höstas. De växter som var däri var väldigt ledsna och trötta på att ha blivit satta på undantag över julen. Nåt nytt måste lådan få. När jag hade köpt hem lökarna så insåg jag snabbt att det skulle bli en perfect match.

 

Mossan kunde jag behålla. Satte ner lökarna och la tillbaka mossan. Rotade fram påsen med stenar jag plockat på allehanda stränder över världen. Det blev riktigt bra tycker jag. Nu är det bara att vänta på att krokusarna ska spricka ut och tala om att våren är på väg. Eller nja. Inte än på ett tag. Men drömma om framtiden kan man ju alltid göra.

 

Snart ska jag hoppa i lite mera anständiga kläder och åka till dottern i Sala. Det ska bli en mor-och-dotter-dag. Det ryktas om en antikhandel eller loppis eller nåt i den stilen. Och det säger man ju inte nej till. Umgänge med dottern och gamla prylar kan ju liksom inte bli fel!

Må bäst!

2 kommentarer

 • Så fin plantering! Jag har en vinlåda med planteringar i ute på vår porch 😉
  Härligt med mor och dotter tid! Undrar om det blev något loppisfynd kanske?
  Vilka härliga vinterbilder! Jag håller med dig, även om jag inte alls är någon vintermänniska så är det skönt med lite snö som gör det lite ljusare 🙂
  Kotteljusstaken passade jättebra hos dig, helt klart!
  Förstår att du tycker det är skönt att kunna jobba hemifrån lite då och då för att slippa restid! Du jobbar inne i Stockholm eller?
  jag tyckte det räckte med 6 minuters gångväg till jobbet, haha… 😉
  Kram på dig och ha en fortsatt fin söndagseftermiddag!
  /Maria

  • Lena skriver:

   Ja, vi hade en jättemysig dag jag och dottern. Och visst blev det lite fynd!

   Nope, jobbar inte i Sthlm. Jobbade tidigare i Solna, men inte längre. Nu jobbar jag i Strängnäs-trakten. 6 minuters promenad till jobbet vore drömmen!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv