livet

ATT TILLAGA EN KRÅKA

 

Att vi tillagade en kråka är förstås inte sant. Det var ju bara för att det lät roligare som rubrik, haha. Men det fattade ju ni också. Det stämmer bättre överens med verkligheten om jag säger att det var en anka.

 

A fick en impuls att köpa en hel anka för att testa. Varken han eller jag har lagat det förut. Jag surfade runt på recept och vi fastnade för två olika. Vi mixade ihop de båda och gjorde lite som vi ville. Ni hör va’, vad wild and crazy jag blivit som inte följer ett recept slaviskt. 🙂

Gjorde en blandning av äpple, apelsin och lök och fyllde kråkan. Sen gjorde vi en blandning av frukt och rotsaker och la i botten på formen. Hmm får se nu… det var nog potatis, palsternacka, morötter, rödlök och äppelbitar.

Var det gott då? Nja, jag skulle nog säga att det var okej, men inget vi kommer att göra igen. Kyckling är godare kom vi fram till.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Maria -Wikers Liv
  4 februari, 2019 at 08:57

  Tja…. jag åt skogsduva på ”tjusig restaurang” i höstas… så man kan nog äta kråka också… hahaha…
  Jag tycker ni var tuffa som testade på att tillaga något nytt i alla fall, och att ni vågade mixa ihop två olika recept.
  Jag tror jag ätit anka en gång, men minns faktiskt inte vad jag tyckte?
  Kram på dig och ha en ny fin vecka!
  /Maria

  • Reply
   Lena
   9 februari, 2019 at 09:04

   Hehe, ja skogsduva och kråka borde ju vara same same kan man tycka. 🙂

 • Reply
  ulrica
  4 februari, 2019 at 03:47

  Jag trodde nog att det var en kråka.. näe, jag bara skojar :-)). Jag har hört andra säga också att anka inte är så himla ursmaskigt utan att kyckling är godare. Men den såg ju cool ut där på gallret!
  KRAM

  • Reply
   Lena
   9 februari, 2019 at 09:05

   Jahaja, då var vi inte ensamma om den åsikten. Känns ju bra 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.