en blogg för att utmana

MYSKVÄLL MED ITALIENSKA DELIKATESSER

 

Det är allt bra gott det där. Italienskt. Igår hade vi en liten myskväll med italienska delikatesser. Vi åt lite av det vi köpte häromdagen i Uppsala.

 

Färsk bandpasta, pesto, pinjenötter, färsk basilika och maaaassor av parmesan. Om det var gott?! Jodå, får väl duga. 🙂 Okej då. Det var jättegott!

 

Vi plockade undan maten och disken, plockade fram en ostbricka och förflyttade oss till soffan. De där kexen till höger var jättegoda. De köpte vi också på samma ställe. De innehöll solrosfrön och aprikoser bland annat. De var lite sega. Riktigt goda och annorlunda. Sen var de kanske inte helt optimala till grönmögelost. De skulle visst passa bäst till getost. Men jättegoda var de i vilket fall. Martinas italienska delikatesser är ett ställe jag kan rekommendera. Enligt de själva har de Sveriges största sortiment av italienskt.

Ikväll blir det dock svenskt. Gott det också så klart!

Må bäst!

8 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv